GESPREKSCABARET BIJ CONSOULTING - een innovatie, muzikale teambuilding.
 
DE TOEKOMST VAN LIEFDE BOVEN SUCCES.
 
Het beeld van de toekomst en onze toekomst.
 
Wie vandaag investeert in 'liefde', kiest eigenlijk voor een automatisch aantrekkingssysteem, een risocoloze belegging met het grootste rendement ooit.
 
We hebben als mens een geestelijk hoogtepunt bereikt.
 
Ik leg uit waarom.
 
Enkel omdat we met een kosmische verbing blijven verder leven, is evolutie mogeijk geweest. En we hebben alle bronnen uitgeput, uitgemolken en zo goed als helemaal leeggegrabbeld. En vermits alle bronnen ontspringen uit dezelfde (onbekende) bron, ontginnen we pure liefde, alsof het de meest normale zaak van de wereld is. Want de liefde, is dé bron waarover ik het hier heb. Zonder die liefde ga je dood. Heel simpel. Denk maar aan de concentratiekampen enerzijds of in contrast daarmee een ruzie met je partner. Als je hier dieper op ingaat zal je zien dat alles 'liefde' is en nodig heeft.
 
Wij hebben er kennis aan toegevoegd, maar initieel moesten we het doen met liefde en eenheid. Naast kennis zijn we ook dagelijks bezig met verlangen en dromen en overleven we dankzij acties en het blijven streven naar meer. Maar die primaire voorzieningen, waarvan miljarden mensen kunnen genieten en profiteren, daarvan zijn we in West-Europa nog maar weinig bewust. We tappen de vaten leeg, gaan permanent over onze grenzen en wringen ons in bochten om die extra euro's binnen te rijven. Alsof het de bedoeling is dat er rijk en arm überhaupt moest bestaan, alsof er ellende en classificatie moet zijn, alsof er posities, titels en machten moeten zijn. Ok, het is nu eenmaal zo, maar het ontwikkelde bewustzijn daarrond, daarover gaat het. De evolutie van wat we aan het creëren zijn.
 
Dus dat we als mens ook een wederdienst mogen bewijzen ten aanzien van de kosmos, dringt nog niet door. Om te kunnen verder leven, hebben we elkaar nodig. Want we zijn in verbondheid geboren en door een liefdevol moment tot leven gebracht en zo dienen we ook verder te leven. Maar goed, deze woorden dringen niet door, ze zijn te soft.
 
Sta me toe dat ik wat power geef aan wat ik wil duidelijk maken.
 
De planeet Aarde, waarop we leven, heeft uit haar natuur een bijzondere kracht. En die kracht heeft een zinvolle bedoeling. En de vraag die ik je nu stel is: hoe sterk voel jij verbinding met die spirituele kracht van de aarde. Met welke overgave kan je verder leven? En hoe sterk is jouw drang naar verder blijven leven in verbondenheid. Of met andere woorden, kies je voor voortdurend bestrijden, oorlog en negativiteit, of ga je voor de eenwording?
 
Als je kiest voor eenwording, dan versterk je de kracht van liefde op Moeder Aarde. En dan leef je bewust met de intentie van het bewijzen van een wederdienst. En meer hoef je ook niet te doen. Want je zal oogsten want je gezaaid hebt.
 
De opgebouwde fortuinen zullen niet meer geëvenaard worden. Misschien ook niet bewaard. We kunnen nog wat heen en weer schuiven met de blokjes en hier en daar nog een hogere wolkenkrabber neerplanten of nog wat meer fancy technogie ontwikkelen, zoals de Iphone20 en toestanden, maar daar zal het bij blijven. Dus ga toch niet zitten grabbelen in die pot waar iedereen in zit te vissen en kijk om je heen. Voel en ervaar het zelf. Elke ondernemer is genoodzaakt om die 'liefdevolle' acties te voeren. Werknemers, leveranciers, klanten, ... niemand tolereert nog enige vorm van dominantie, hoogmoed, arrogantie enzovoort. Bommen staan op het ontploffen. Bij het minste gaan mensen door 't lint. En dit alles toont aan dat het 'op' is. Er breekt een nieuw tijdperk los, deze van de liefde. Terug naar de roots en compleet in verbinding met de natuur. Wie nu kiest voor samenhang en verdere ontwikkeling van de kracht van de liefde, is geen visionair, maar een realist die weet waarin je moet investeren vandaag de dag. Dan ga je in zakendoen ook 100% liefde inbouwen. Dan ga je zakendoen met liefde voor de natuur, wetende dat er een wederdienst te bewijzen valt. Wat zou je anders kunnen bedenken als wederdienst, die door het kosmische bewustzijn kan worden goedgekeurd?
 
Dus het bereikte, geestelijke hoogtepunt is meer dan duidelijk. Tijd om verder te evolueren in een persoonlijk bewustzijn, dat heel erg verbonden is met de natuur. En daar hoort vermoedelijk voor velen een onthechting van het materiële bij, maar dat kan je het er best voor over hebben.
 
Als datgene wat je doet, geen zin heeft voor de natuur, bedenk je dan even. Sta even stil bij de manier waarop jij het verschil gaat maken en die wederdienst gaat bewijzen.
 
Wil je eens een gesprekscabaret boeken, je weet me te vinden via bart@consoulting.be
Een gesprekscabaret met een zinvol onderzoek naar een wetenschappelijk te verantwoorden 'Godsbegrip'.
 
AUB en veel liefs,