1. Consoulting 1.1. Programma

Een coachingprogramma voor mensen met aanhoudende en terugkerende patronen op fysisch of mentaal niveau.  

Je wil verandering en effectieve oplossingen. Je bent het beu om geld uit te geven aan oplossingen die niet werken. Je wil vooruit, het is jouw besluit

Als je tenminste één van deze 3 onderstaande redenen (h)erkent, dan pas kunnen we van start:

1. Je geraakt er zelf niet
2. je wil sneller een oplossing/resultaat
3. je wil advies van iemand die het zelf deed

We werken één op één en volgens een bewezen, efficiënt stappenplan. Je volgt 6 modules van 3uur en bepaalt zelf het tempo waarop je vooruit wil gaan.  
Ik doe het werk voor jou, volgens een plan en leg je stap voor stap uit hoe je aanhoudende en/of terugkerende problemen volledig kan doorbreken. 

Maar eerst kijk ik naar wie je bent op vandaag en waar je exact naartoe wil. Als vervolgens blijkt dat ik je kan helpen en dat het klikt, dan kan ik uitleggen wat ik bied en hoe ik te werk ga. 

Wanneer je binair denkt, zal je altijd blijven doen wat je doet. 
Dus mijn vraag is, wil je verandering of ga je toekijken hoe anderen evolueren en doen wat jij ook wil doen? 

Consoulting 1.1 werp ik hier op tafel als een compleet nieuwe manier van denken, om je te helpen onthechten van al die oude patronen. 
De oude denkwijze beperkt ons en draait iedereen gek. Maar wanneer je weet wat je wil bereiken of wie je wil worden, dan kan je elke situatie ombuigen naar een verlangen. 

Ledig eerst je geest en vul jouw essentie met eindeloze mogelijkheden. Gebruik je eigen licht en ga terug naar de bron ervan. 
(Interpretatie van de Tao)

Om te kunnen starten met mijn Consoulting 1.1 Programma, is het noodzakelijk om eerst je minimale levenswaarden te leren herkennen. Je hebt rust, stilte en ontspanning nodig. Je moet bereid zijn om alles te willen vergeten wat je al weet, om te 'zien' wat je wil en nodig hebt. Je wordt pas dan één met jouw verlangens en zo ontdek je een compleet nieuwe wereld. 

Dus, het Consoulting 1.1. Programma is een bewezen methode en gespecialiseerd in het activeren van je levensdoel, door mensen te bevrijden van structurele overtuigingen, stress, regels en paradigma. We zijn gespecialiseerd in het besef van collectief success, levenswaarden, radicale transparantie en het beste voor jouw ziel.

2. Sound Bridge Programma 

Kort even schetsen wat Sound Brigde is en doet.

Ik help hier ondernemende mensen met een oor voor muziek om vrijheid te vinden en het verschil te maken door Sound Bridging Sessies (of een 6 weken Sound Bridging Programma).

Kortom, dit is een boodschap voor mensen/ondernemers met een affiniteit voor muziek, klank of 'de stem'.

Ik weet welke 5 problemen het zwaarst doorwegen voor dit soort ondernemers en mensen met een oor voor muziek: dat zijn financiën (incl. budget), angst (incl. faalangst, concurrentie, verlies van financiën) professionaliteit, tijd en zelfpromotie

En ik weet ondertussen ook hoeveel geld mensen uitgeven om die problemen op te lossen en dat zij gebukt lopen onder heel veel stress, diverse angsten en frustraties

Het vinden van de oplossing lijkt niet gemakkelijk te zijn, omdat ze zich niet altijd bewust zijn waarom ze doen wat we doen. Men weet dat muziek een bevrijdende werking heeft, maar niet wat men zoekt of te kort heeft. Willen ze gehoord en vooral gezien worden? Stralen en uniek zijn? Verwerken ze wat er zich 'vanbinnen' afspeelt via klank en muziek? 

Er ontbreekt heel duidelijk een brug en een degelijk plan, waarmee ze over die brug kunnen wandelen, naar een gewenste situatie toe. 
En ‘succes behalen’ of ‘bekend zijn’ of ‘gewaardeerd worden’, wordt ook elke dag op een heel eenvoudige manier gepresenteerd. Open Facebook of Instagram en je zult hoe dan ook een advertentie zien verschijnen over 'hoe je geld kan verdienen' of 'onafhankelijk kan werken', hoe je klanten kunt vinden, ect… 

En toch blijven de problemen aanhouden, terwijl de markt overladen wordt met positieve voorstellen van mensen met goede intenties. Maar … 

Wanneer je het financieel goed deed in je leven, dan ga je misschien met pensioen en misschien zal je genieten van een financiële vrijheid. Ik zeg, misschien, omdat de miljonairs die ik heb gekend en waarmee ik heb gewerkt, helemaal niet gelukkig zijn en niet kunnen genieten tot op vandaag. Ze blijven elke dag lijden onder familiale problemen, gezondheidsproblemen, financiële kwesties, relatiebreuken, en noem maar op. 
En weet je waarom die mensen niet kunnen genieten? En dit is een sleutel die ik graag met je wil delen. Dat komt omdat ze zichzelf niet voldoende hebben ‘opgekuist’, ze hebben zich niet bevrijdt.

Een degelijk en natuurlijk plan om Jezelf eerst te bevrijden en goed te weten hoe een gewenste situatie te bereiken, elke dag opnieuw, is wat ze nodig hebben.

Mensen willen advies van iemand die het zelf bewezen heeft!

Maar op zo’n manier, dat het leuk blijft en anderen inspireert, via muziek, klank of de stem. 

Als je geld wilt verdienen, als je vrij wilt zijn, als je meer tijd nodig hebt en inspiratie wil opdoen, of jezelf wil leren promoten, als je het verschil wil maken … moet je weten hoe je dat opkuisproces aanpakt en hoe je daarmee andere mensen kunt helpen. Sound Bridge helpt je dat plan op te stellen. 

Experts verdienen veel geld, want dit is wat ze doen: 'mensen helpen met oplossingen'.

Ik help mensen met een oor voor geluid om zichzelf te bevrijden. Dat is hoe ik mensen kan helpen, die niet 'vrij' zijn.

Ik geef je een concreet voorbeeld. Een pianist hoorde me piano spelen en zingen en zei: Bart, de vrijheid waarmee jij speelt, is iets waar ik naar opkijk, omdat ik als professionele muzikant, getraind ben om de fouten in de muziek te horen. En wanneer ik zelf muziek componeer, zei hij, voel ik me beperkt door de muzikale regels die ik heb geleerd. En effectief, samen muziek maken lukte niet. Hij was dan wel een expert, maar ‘niet vrij’. Noch om samen muziek te maken, noch om mij vooruit te helpen. Maar dat wou/kon hij niet zien. 

Dus soundbridge is een oplossing voor wie een natuurlijke brug wil bouwen tussen de realiteit van vandaag en zijn/haar dromen.

En omdat geluid een natuurlijke en uitzonderlijke kracht heeft, wil ik je laten zien hoe je het effectief kan gebruiken om 'je vrijheid' te creëren. Startend vanaf vandaag als je dat wil. 

Geloof me, ‘deskundig zijn’ gaat niet over perfectie of controle of bekendheid, maar over het delen van je expertise, talenten en oplossingen, om er anderen mee te helpen.

Dus als je vrijheid wilt ervaren door je eigen geluid en stem te gebruiken als een brug en een plan, kom dan een Sound Bridge Sessie ervaren. Omdat ik zie hoe mensen hier binnenkomen en hoe ze transformeren na 1 sessie. De eenvoud en de eerlijkheid van de richting, die ik aangeef, om samen die brug op te zetten, ontstaat uit het gebruik van je eigen stem en geluid. 

En ik weet hoe ik je daarheen kan brengen zodat je een nieuwe dimensie van vrijheid kan ervaren.

CONSOULTING IS THE NEW COACHING