OVER BART TAVEIRNE

Op mijn 24st startte ik mijn eerste bedrijf. Dat heb ik 12j uitgebouwd en dan een tweede bedrijf uit de grond gestampt. In 2017 heb ik besloten om alles 180° om te draaien en Consoulting op te starten als klank consoultant en stemcoach en help ik natuurlijke talenten (ondernemende zielen) opweg naar VRIJHEID, MEER TIJD, INSPIRATIE, TOEGEVOEGDE WAARDE NALATEN en een  GEBALANCEERD LEVEN. 

WAAROM CONSOULTING?

De ondernemer wil vrijheid, meer tijd, luisteren naar de juiste inspiratie, een toegevoegde waarde nalaten en een gezond evenwicht tussen werk en familie.  
Maar aanhoudende problemen en terugkerende patronen kunnen dit dwarsbomen. 
Hier spreek ik over financiële uitdagingen, steeds meer slinkende budgetten, personeelsproblemen enzovoort.
Maar goed nieuws, elk patroon kan je op een natuurlijke manier doorbreken en daar kan ik nu ondernemers dus mee helpen. 

Sommigen waren heel succesvol, maar erg gestrest en hadden dikwijls persoonlijke problemen - achter de schermen. Ik bedoel 'dramatische' situaties. We kennen allemaal de voorbeelden en denken ondanks alles: "Ach, het zal mij niet overkomen". Maar ook veel familiale problemen, veel stress en angsten. En het ergste van al, mensen willen het niet zien van zichzelf of niet toegeven. Ik heb een jaar onderzoek gevoerd en weet echt waarover ik spreek.  
Ik nam dus mijn volledige verantwoordelijkheid op en veranderde mijn hele leven drastisch, om zelf eerst innerlijke rust en geluk terug te vinden, mijn authentieke 'ik' en vooral ook mijn vrijheid te ervaren. En 'k heb er nog geen seconde spijt van. Ik was verdwaald in mijn perceptie over succes en geluk. Ik zag de blinde vlekken niet, maar voelde dat het zo niet verder kon. Ik heb mijn hele blueprint vernieuwd. 

Ik besloot om mijn leven 180° te veranderen en nam de volledige verantwoordelijkheid. Om te 'verbeteren', heb je verandering nodig.

UIT BALANS

Ik verkocht mijn bedrijf en stippelde reisplannen uit, met de intentie om 'leermeesters' te ontmoeten, om antwoorden te vinden en me opnieuw te gaan verbinden met mijn passie, dromen en verlangens. (muziek, sport, een gezonde levensstijl, de natuur, allerhande wijsheden, reizen, humor, ...) 

Maar geen enkele 'leermeester' die ik heb ontmoet, kon duurzame oplossingen bieden, voor de specifieke problemen die ik had. En konden ook geen concrete antwoorden geven. 

Zij, die beweerden de waarheid te kennen, anderen te kunnen helpen en genezen, konden het niet. Maar ze verdienden veel geld. 

Het maakte me allemaal vrij kwaad, liep gefrustreerd en ik besloot om de antwoorden diep in mezelf terug te vinden, door mijn essentie te ontdekken op een NATUURLIJKE manier!
Na een intens jaar van doorzetting, hard werken, dagelijkse meditaties en oefeningen, onderzoek tot in de late uurtjes, reizen en het opzoeken van wijze en ervaren mensen wereldwijd, had ik het door. Ik moest deskundig worden in NATUURLIJKE OPLOSSINGEN. Natuurlijke middelen zijn gratis en altijd correct. Ze werken voor iedereen, ook al zijn we allemaal verschillend van elkaar. De klant spaart gigantisch veel geld uit, kan ze zelf vinden of beroep doen om mijn dienst om samen door het immense aanbod heen te wandelen en een voorkeurslijst op te stellen van wat voor jou werkt en aangenaam is.  

IN BALANS

Nu, als consoultant, ben ik gespecialiseerd in natuurlijke en degelijke oplossingen (waarmee ik de uitdovende vlammen van iemands goedheid terug aanwakker). 

Ik weet hoe je aanslepende problemen en hardnekkige patronen definitief kan ombuigen. Ik heb geleerd om geduld uit te oefenen om een specifieke oplossingen te vinden in de B2P markt (omdat ik nooit opgeef) en heb aan een nieuw fundamenteel plan gebouwd. 

Ik help bedrijfsleiders met enige muzikale affiniteit om aanhoudende problemen en terugkerende patronen definitief te doorbreken, door specifieke klankcoaching, een natuurlijk plan samen te stellen en degelijke bevrijdingstechnieken te delen. 
"Zie en doorbreek patronen"

HOE GERAAK JE DAAR?

Hoe geraakt je van mijn huidige situatie naar een gewenst of beter leven? Welke middellen gebruik ik daarvoor? Hoe werkt het? Wat moet ik doen en investeren? 

-> Lees erover in 'WAT IS CONSOULTING'