Op dit moment bieden we 3 krachtige workshops aan: SOUNDATIONBREATHHOLDING (binnenkort online) en INZICHTELIJKE KUNST (binnenkort online)

1. SOUNDATION

WAAROM ‘SOUNDATION’?

Ik was bang om mijn ‘unieke zelve’ te zijn, liep altijd vermoeid en niet gelukkig!
Ik hoor overal melodieën en zing allerhande ‘vreemde’ klanken. Maar er was echter een tijd in mijn leven, dat ik die melodieën en geluiden, enkel diep in mij kon voelen en vreesde dat ze daar voor eeuwig gevangen zaten. 
Maar waarom? Waarom kreeg ik ze niet verlost uit die diepte? En wat kan een persoon allemaal tegenhouden om voor een droom te gaan? 
 
Klank verenigt!
Omdat ik niet langer in angst en twijfel wilde leven, had ik geen andere keus dan te ontdekken, hoe ik in een 6de versnelling uit mijn lijdensweg kon geraken. En dat bleek uiteindelijk door ‘klank’ te lukken. Klank verenigt de 3 basisniveaus van ons bestaan.
Ik zal je helpen om ‘los te laten’ d.m.v. bijzondere ademhalingstechnieken, klankinspiraties en door ademhaling om te zetten in een hoorbare uitdrukking. 
 
Waar ben je bang van? 
‘SOUNDATION’ staat voor klankfundatie en dit is een ideaal middel om van een droom werkelijkheid te maken, angsten te overwinnen, remmingen weg te werken, je cellen te verjongen, energiek door ’t leven te gaan en om burn-out te voorkomen. 
Via klank doorbreek je alle patronen, kan je jezelf bevrijden en opnieuw ademen. 
 

WAT IS KLANK?

Geraak jij niet ontroerd wanneer je favoriete song afgespeeld wordt? We worden meteen geïnspireerd, geëmotioneerd en we voelen een rilling van vreugde en rust. 
DE KRACHT VAN KLANK! Eén wordend met de harmonie van alles.

WAT KUNNEN WE VAN SOUNDATION VERWACHTEN?

Ademen is de ‘basis’!
In- en uitademen gaat automatisch, maar klanken produceren is dikwijls ons zwak punt. Ademen is de sleutel bij de creatie van alle klanken, waarbij we onze eigen stem gebruiken. 
Connecterende klankervaring
 
‘SOUNDATION’ is een ‘laten gaan’ ervaring, dat klank als schakel gebruikt. Klank verbindt mensen met hun natuur, met wie ze werkelijk zijn. ‘SOUNDATION’ gaat over natuurlijke vibraties, praktische inzichten en leuke technieken. Het moet uiteindelijk plezierig blijven. 
 
Wees de klank (van wie je bent)!
Heb je ooit jezelf voelen vibreren, alsof jij de klank was. De ‘klank van wie je bent’ is een expressie van de ziel en de vibratie van die klank, reikt veel verder dan wat jij nu voor mogelijk acht. Je innerlijke stem naar buiten brengen, daarover gaat het.  
 
Maar wat wil dat zeggen, uw ‘unieke zelve’ zijn?
Er bestaat maar 1 Michael Jackson en er is maar 1 ‘jij’. Mensen vergelijken zichzelf en kopiëren degene die succesvol zijn. Maar elk individu op deze planeet, draagt een unieke kwaliteit, bedoeld om te worden ontwikkeld en gebruikt te worden om gelukkig te zijn en
een gezond evenwichtig te vinden in alles wat je doet. Daarom is het belangrijk om het vermogen te ontwikkelen om je eigen klanken te zingen en daarmee je unieke zelve te ontdekken. Via klank is dat perfect mogelijk. Je hebt er geen wetenschap voor nodig, omdat je het volledig op jezelf kan ervaren, door het simpelweg te doen. 

SOUNDATION IS FUN, BRENGT VREUGDE & ENERGIE!

Ontdoen van angsten en stress!
Velen onder jullie leven in constante angst of stress. Wanneer die stress of angst vrij komt, dan wordt het pas leuk en lachen geblazen! Dus we gaan muzikaal plezier beleven, wat angst en stress wegneemt, je energiepeil optrekt en negatieve emoties opruimt.   
 
Meer energie = nieuwe realiteit
Eerst gaan we oefeningen aanleren, waarmee we letterlijk klanken in verschillende delen van onszelf gaan voelen en injecteren. Zo geraken we vertrouwd met de heel natuurlijke aspecten van het gebruik van onze stem, wat de meesten onder jullie vergeten zijn. 
En van daar gaan we leren om klanken te projecteren met onze intentie, in om het even welk deel van ons lichaam. Op die manier ga je zelf ervaren hoe klank de pijn kan wegnemen. Zoals je teen stoten, de klank die je dan maakt ‘AUW’ remt de pijn. 

SOUNDATION resultaten

Mijn ervaring, een natuurlijke en stevige fundatie. 
Ik heb heel wat ervaring nu met het vermogen om frequenties te veranderen, waardoor je energieker en productiever wordt. Frequentie veranderen, is de basis. Dit natuurlijk fundament helpt angsten en remmingen uit te schakelen, maakt je vreugdevol en verhoogt je productiviteit, door eenvoudigweg je stem te gebruiken als een zelf-transformerend middel. 
 
De essentie is jouw intentie!
Wanneer ik mijn eerste bedrijf oprichtte in 1998, was ik niet bewust van het gebruik van frequentie en vibratie. Nu heb ik door dat alles gebaseerd is op frequentie. 
Het Universum is namelijk 1 vibratie en ritme, maar dat kunnen wij niet meer horen. We kennen ook de niveaus van luisteren niet. Elk woord en elke klank draagt de frequentie van jouw intentie. Dus kan je maar beter afstemmen op wat vreugde en plezier brengt. 
 
Soundation! De kracht van klank!